Programa d'estudis original

VIULAMÚSICA

  • Aprendre música de la manera més entretinguda, TOCANT EN GRUP des del primer dia!

  • Pensat i estructurat per a totes les edats.

  • Donant tota la importància a la vessant pràctica i a l'experiència musical compartida. Totes les classes seran col·lectives. També s'oferirà la possiblitat de "classes personalitzades".

  • Les noves tecnologies poden ser una eina fantàstica al servei de l’aprenentatge musical.

  • Sense exàmens! La finalitat del mètode VIULAMÚSICA és preparar un concert trimestral dels alumnes, on s’interpretaran les “peces” treballades durant el trimestre i, on l’equip docent de l’escola, farà el seguiment individual i col.lectiu del progrés de cada alumne.

  • L'objectiu: fer de l'aprenentatge de la música una experiència divertida, enriquidora i inoblidable.

 

Al final de cada trimestre s'enregistrarà el concert dels alumnes. 

L'objectiu trimestral és que cada grup del programa VLM hagi preparat i interpretat entre 1 i 3 temes. 

També treballarem la composició de temes propis com a part imprescindible del programa de conjunt instrumental. Com a mínim un tema propi formarà part del repertori de curs.

practica de banda

Ensenyaments

Guitarra (elèctrica, espanyola i acústica), piano i teclats, baix i contrabaix, bateria i percusió, veu, violí, violoncel, trompeta, saxo i clarinet, flauta, trombó, instruments tradicionals, conjunt instrumental, llenguatge musical, harmonia moderna, improvisació i composició, producció musical, tècniques d'enregistrament, teatre musical, cor de nens, nova orquestra, història de la música popular del s. XX.